Besplatna procena projekta

Kod nas, vaš uspeh na internetu nije samo naš posao, već i naša strast. Zbog toga želimo da vam pružimo najbolje moguće iskustvo kada je reč o vašem web sajtu. Da bismo to postigli, nudimo vam jedinstvenu priliku – besplatno održavanje vašeg novog web sajta.

Šta tačno ovo znači?

Kada izaberete nas za izradu vašeg novog web sajta, mi nećemo stati samo na kreiranju sjajnog sajta po vašoj meri. Idući korak je da vam pružimo besplatno održavanje sajta tokom određenog vremenskog perioda. To znači da ćemo se brinuti o svim tehničkim detaljima i izazovima koji mogu nastati nakon što sajt bude lansiran.

Ovo besplatno održavanje uključuje:

Ažuriranje sadržaja

Dodavanje, brisanje ili izmena teksta, slika ili drugog sadržaja na vašem sajtu kako biste uvek bili aktuelni.

Tehničko održavanje

Redovno ažuriranje platformi, dodataka i bezbednosnih sistema kako bismo sprečili probleme i očuvali sigurnost sajta.

Pomoć i podrška

Naš tim je tu da vam pruži brzu i efikasnu podršku u slučaju problema ili pitanja.

Ova ponuda besplatnog održavanja važi samo za nove sajtove koje mi izradimo za Vas. Vaš uspeh je naš uspeh, i mi smo posvećeni tome da vaš web sajt ostane funkcionalan, siguran i atraktivan za vaše posetioce.

Da biste iskoristili ovu ponudu, sve što treba da uradite je da popunite našu besplatnu procenu projekta. Nakon što nas kontaktirate, rado ćemo se posvetiti Vašem projektu i osigurati da dobijete vrhunski web sajt uz dodatnu vrednost besplatnog održavanja.

Zajedno ćemo stvoriti online prisustvo koje će ostaviti trajan utisak. Kontaktirajte nas danas kako bismo počeli!

Kako možemo da vam pomognemo?

Kontakt podaci

O projektu

Scroll to Top