Izrada web sajta

Unikatan dizajn

Izrada web sajta unikatnog dizajna, po Vašoj želji. Dizajn nam možete dostaviti ili prepustiti nama gde ćemo uz zajedničke napore doći do krajnjeg rešenja koji će ispuniti Vaše zahteve.

Izrada web sajta u realnom vremenu

Pratite izradu Vašeg web sajta u realnom vremenu. Trudimo se da sve zadate rokove ispoštujemo, u proseku izrada web sajta traje 7 do 10 radnih dana. Ukoliko ne ispuštujemo rokove umanjujemo cenu za 20%.

Visok kvalitet

Trudimo se da održimo visok kvalitet sajtova koje izrađujemo kao i zadovoljstvo klijenata. Konstantno učimo i primenjujemo nove tehnologije sa kojima radimo i idemo u korak sa savremenim rešenjima.

Optimizovan web sajt za sve uređaje

Web sajtovi koje izrađujemo su optimizovani za sve uređaje, desktop, tablete i mobilne telefone. Brzina i odaziv sajta nam je jako bitna kako bi korisnici i posetioci web sajta mogli brzo i jednostavno da navigiraju kroz sajt.

 

Zatražite besplatnu procenu projekta i dobijate GRATIS održavanje sajta 3 meseca.

Klijenti koji su nam ukazali poverenje

Sadržaj stranice
  Add a header to begin generating the table of contents

  Izrada web sajta za 2024! #1

  Izrada web sajta je važan korak u razvoju vašeg poslovanja. Kvalitetan web sajt je ključan za postizanje uspeha na internetu, jer pomaže u privlačenju novih klijenata i održavanju postojećih.

  Kada je u pitanju izrada web sajta, važno je da se prvo razmisli o ciljevima sajta i koju publiku treba da se obraća. To će pomoći u dizajnu i strukturi sajta, kao i u odabiru funkcionalnosti.

  Dizajn web sajta treba da bude privlačan, jednostavan za korišćenje i prilagođen vašoj ciljnoj publici. Struktura sajta treba da bude jasna i logična, kako bi korisnici lako mogli da pronađu ono što traže.

  Funkcionalnosti web sajta treba da uključuju opcije za kontakt, pretragu, e-commerce i druge korisne opcije koje će pomoći vašim klijentima da se informišu i da se lako komuniciraju sa vama.

  Optimizacija za pretraživače (SEO) je važan deo izrade web sajta, jer će pomoći vašem sajtu da se pojavi na vrhu rezultata pretrage. To se postiže kroz kvalitetan sadržaj, optimizaciju meta opisa i ključnih reči, kao i putem linkova sa drugih sajtova.

  Ukratko, izrada web sajta podrazumeva pažljivo razmišljanje o ciljevima sajta, dizajnu i strukturi sajta, kao i o funkcionalnostima i optimizaciji za pretraživače. Ukoliko se pridržavate ovih saveta, vaš web sajt će biti uspešan i privlačiće nove klijente.

  Izrada web sajtova sa stilom i efikasnošću

  Izrada web sajtova sa stilom i efikasnošću. Da li sanjarite o osvajanju digitalnog sveta? Mi vam možemo pomoći da to ostvarite. U svetu gde se prvi utisak stiče na mreži, Vaš web sajt je Vaša virtuelna vizitka, i mi ga pravimo sa stilom i efikasnošću.

  Naš tim stručnjaka za izradu web sajtova kombinuje kreativnost sa tehničkim znanjem kako bismo stvorili unikatne digitalne platforme koje privlače pažnju i ostavljaju snažan utisak. Bez obzira na to da li ste mala firma, preduzetnik ili velika korporacija, naši web sajtovi su prilagođeni Vašim potrebama.

  Šta je sve potrebno da bi se napravio odličan web sajt?

  Odličan web sajt treba da ima dobar dizajn, relevantan sadržaj visokog kvaliteta, funkcionalnost, optimizaciju za pretraživače, mobilnu optimizaciju i bezbednost. U današnjem digitalnom dobu, web sajtovi su postali ključni element za uspešno predstavljanje poslovanja, ličnih projekata i ideja širom sveta.

  Kvalitetan web sajt može biti vaša vizitkarta na internetu, ali i snažan alat za privlačenje posetilaca, ostvarivanje prodaje i širenje uticaja. Da biste stvorili web sajt koji će se istaknuti i ostaviti snažan utisak na posetioce, potrebno je pažljivo razmisliti o nizu ključnih elemenata, uključujući dizajn, sadržaj, tehničku performansu i korisničko iskustvo. U narednim redovima, istražićemo osnovne korake i najvažnije komponente koje su neophodne za stvaranje odličnog web sajta koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve na internetu.

  Dizajn

  Dizajn sajta treba da bude atraktivan, da se lako navigira i da odgovara temi sajta.

  Sadržaj

  Sadržaj sajta treba da bude visokog kvaliteta, relevantan i da bude redovno ažuriran.

  Funkcionalnost

  Sajt treba da ima sve neophodne funkcije, poput formi za kontakt, mogućnosti deljenja na društvenim mrežama i drugih interaktivnih elemenata.

  SEO

  Sajt treba da bude optimizovan za pretraživače, tako da se pojavljuje visoko u rezultatima pretrage.

  Mobilna optimizacija

  Sajt treba da bude lako čitljiv i funkcionalan na mobilnim uređajima.

  Bezbednost

  Sajt treba da bude bezbedan za posetioce i da se zaštiti od hakera i drugih online pretnji.

  Održavanje sajta - Zašto je važno?

  Web sajtovi su postali vitalni deo poslovnih strategija, komunikacije i informacione razmene. Međutim, često se zaboravlja da je izgradnja web sajta samo prvi korak u procesu digitalne prisutnosti. Redovno održavanje web sajta često ostaje u senci izazova vezanih za njegovo stvaranje. Ipak, važno je shvatiti da održavanje web sajta nije samo obaveza, već i ključni faktor za njegovu dugoročnu efikasnost i uspešnost. U ovom tekstu ćemo istražiti zašto je održavanje sajta od suštinskog značaja i kako može značajno uticati na vašu online prisutnost i poslovanje.

  Sigurnost

  Održavanjem sajta, možete da osigurate da je sajt bezbedan za posetioce i da se zaštitite od hakera i drugih online pretnji. To uključuje redovno ažuriranje softvera i pluginova, kao i proveravanje da li postoje neispravnosti u sigurnosti.

  Brza radnja

  Sajtovi koji se održavaju redovno su obično brži od onih koji nisu, što može da poveća posetu sajta i poboljša korisničko iskustvo

  SEO

  Redovno održavanje sajta takođe može da poboljša vašu poziciju u rezultatima pretrage, što može da poveća posetu sajta i poboljša poslovne rezultate.

  Funkcionalnost

  Održavanjem sajta, možete da osigurate da svi linkovi rade ispravno, da forme za kontakt rade bez grešaka i da svi ostali delovi sajta funkcionišu bez problema.

  Izrada sajta cena - Kako se određuje?

  Kada se odlučite da izgradite web sajt, jedno od prvih pitanja koje se postavlja je: „Koliko će me to koštati?“ Cena izrade web sajta može varirati značajno i zavisi od mnogo faktora. Ova tema je od suštinskog značaja, kako za preduzeća koja razmatraju online prisustvo, tako i za pojedince koji žele da dele svoje ideje ili portfolio na internetu. Da biste bolje razumeli kako se cena izrade sajta određuje, morate razmotriti različite komponente i faktore koji utiču na ovu jednačinu. U nastavku, istražićemo ključne elemente koji se uzimaju u obzir pri određivanju cene izrade web sajta i pružiti vam bolji uvid u ovu važnu aspekt digitalnog prisustva. Cena izrade web sajta zavisi od mnogo faktora i može značajno varirati. Evo nekoliko ključnih faktora koji utiču na cenu izrade web sajta:

  Složenost i obim sajta

  Veći i kompleksniji sajtovi obično zahtevaju više vremena i resursa za izradu, što može uticati na cenu.

  Dizajn i funkcionalnost

  Ako zahtevate jedinstven i kompleksan dizajn, kao i dodatne funkcionalnosti poput e-trgovine, rezervacionih sistema ili interaktivnih elemenata, to može povećati cenu.

  Tip sajta

  Cena se takođe može razlikovati u zavisnosti od vrste sajta koji želite, kao što su lični blog, korporativni sajt, web shop ili web aplikacija.

  Responzivni dizajn

  Ako želite da vaš sajt bude optimizovan za prikaz na različitim uređajima, kao što su računari, tableti i mobilni telefoni, to može uticati na cenu.

  Grafički dizajn i sadržaj

  Troškovi kreiranja vizualnih elemenata kao što su logotipi, slike i video sadržaji, kao i troškovi pisanja ili uređivanja teksta, mogu se dodati ukupnoj ceni.

  Optimizacija za pretraživače (SEO)

  Ugradnja osnovnih SEO elemenata ili optimizacija sajta za bolje rangiranje na pretraživačima takođe može uticati na cenu.

  Izbor platforme

  Cena takođe zavisi od platforme koju koristite za izradu sajta. Na primer, koristeći platforme kao što su WordPress, Wix ili Shopify može imati različite cene.

  Integracija plaćanja

  Ukoliko imate web shop i potrebna Vam je integracija plaćanja karticama, takav sistem isto utiče na cenu.

  Održavanje i podrška

  Troškovi održavanja, ažuriranja i podrške nakon što je sajt izrađen takođe treba uzeti u obzir.

  Podigli smo web sajtove
  širom sveta

  Za nas ne postoje granice. Radimo sajtove po celom svetu.

  250+

  Preko 250 uspešno završenih projekata.

  90% +

  Postižemo ocenu Google indeksiranja sa 90% + optimizacijom sajta.

  1.5M+

  Preko 1.5 miliona poseta mesečno na web sajtovima koje smo radili.

  20+

  Naš tim čini preko 20 iskusnih dizajnera i programera.

  Šta bi sve trebalo da sadrži web sajt?

  Sadržaj web sajta zavisi od vrste poslovanja, ciljeva sajta i potreba ciljne publike. Međutim, evo osnovnih elemenata koji bi obično trebalo da budu prisutni na većini web sajtova: 

  1.Naslovna stranica (Home Page): Ovo je prva stranica koju posetioci vide i trebalo bi da pruži pregled onoga što vaša kompanija ili organizacija nudi. Može sadržavati uvodni tekst, ključne informacije i pozive na akciju.

  2.O nama (About Us): Ova stranica predstavlja vašu kompaniju, istoriju, vrednosti, misiju i tim. To pomaže posetiocima da bolje razumeju ko ste i zašto ste relevantni.

  3.Proizvodi ili Usluge (Products or Services): Ova stranica treba da sadrži detalje o proizvodima ili uslugama koje nudite. Svaki proizvod/usluga trebalo bi da ima opis, sliku, cenu (ako je primenjivo) i opciju za dodavanje u korpu.

  4.Kontakt: Stranica sa kontakt informacijama, uključujući adresu, telefon, e-mail i možda interaktivnu mapu za lak pronalazak.

  5.Blog ili Novosti (Blog or News): Ovde možete objavljivati relevantne članke, vesti, savete ili priče iz industrije. Ovo pomaže u izgradnji autoriteta i povećava SEO vidljivost.

  6.Često postavljana pitanja (FAQ): Ova stranica sadrži odgovore na uobičajena pitanja koja posetioci mogu imati u vezi sa vašim proizvodima, uslugama ili poslovanjem uopšte.

  7. Galerija slika ili Portfoliо: Ako imate vizuelne radove ili proizvode, galerija slika ili portfolio stranica omogućava vam da ih prikažete.

  8. Testimonijali ili Recenzije (Testimonials or Reviews): Ovo su izjave klijenata koji su koristili vaše proizvode ili usluge i podelili svoje iskustvo. To može izgraditi poverenje kod novih posetilaca.

  9. Pozivi na akciju (Call to Action): Na različitim delovima sajta trebalo bi da postoji poziv na akciju koji motiviše posetioce da se angažuju, kao što su „Kupi odmah“, „Prijavi se“ ili „Kontaktirajte nas“.

  10. Opcija za pretplatu (Subscribe): Ako planirate slanje e-pošte ili newslettera, trebalo bi da imate formu za pretplatu na stranici kako biste prikupili kontakt informacije posetilaca.

  11. Pravna obaveštenja: Ako je primenjivo, stranice poput Uslova korišćenja, Politike privatnosti i Pravnog obaveštenja trebalo bi da budu dostupne.

  12. Društvene mreže: Ikone ili linkovi ka vašim profilima na društvenim mrežama kako bi posetioci mogli da se povežu s vama i prate vas.

  Ovo su osnovni elementi, ali se možete prilagoditi prema potrebama i specifičnostima vašeg poslovanja. Važno je da vaš sajt bude intuitivan, lak za navigaciju i da pruži sve potrebne informacije kako bi posetioci mogli da lako razumeju šta nudite i kako da interaguju sa vama.

  Koliko traje izrada web sajta?

  Trajanje izrade web sajta može značajno varirati u zavisnosti od različitih faktora. Evo nekoliko ključnih faktora koji utiču na to koliko će vremena biti potrebno za izradu veb sajta:

  1. Veličina i složenost: Jedan od glavnih faktora je obim i složenost web sajta. Jednostavan informativni sajt sa nekoliko stranica će se brže izraditi u odnosu na kompleksan e-trgovinski sajt sa mnogo funkcionalnosti.
  2. Dizajn: Dizajniranje web sajta može potrajati ako zahteva detaljno planiranje i kreativni rad. Dizajniranje korisničkog interfejsa, logotipa i drugih grafičkih elemenata može dodati vreme procesu.
  3. Funkcionalnosti: Ako sajt zahteva posebne funkcionalnosti kao što su korisnički nalozi, e-trgovina, rezervacije ili integracija sa drugim servisima, izrada ovih funkcionalnosti može produžiti vreme izrade.
  4. Sadržaj: Vreme izrade značajno zavisi i od količine i vrste sadržaja koji treba da se kreira. Ako vam je potrebno mnogo originalnog sadržaja, kao što su tekstovi, fotografije ili video materijali, to može dodati značajno vreme.
  5. Planiranje i komunikacija: Efikasno planiranje, jasna komunikacija između svih uključenih strana i pravovremeno davanje povratnih informacija može značajno ubrzati proces izrade.

  Jednostavniji web sajtovi sa osnovnim funkcionalnostima mogu biti završeni za nekoliko nedelja, dok kompleksniji sajtovi sa naprednim funkcionalnostima mogu potrajati nekoliko meseci ili čak duže. Ključno je imati jasan plan i realna očekivanja u vezi vremena izrade kako bi se osiguralo da se projekat završi uspešno. Popunjavanjem kratkog uputnika za besplatnu procenu projekta, možemo da definišemo vreme izrade i cenu sajta i dobijate gratis održavanje sajta 3 meseca!

  Povećajte posećenost i prodaju preko web sajta

  U današnjem digitalnom dobu, prisustvo na internetu je od suštinskog značaja za uspeh poslovanja. Bez obzira na veličinu vaše firme ili industriju u kojoj poslujete, postojanje na vrhu rezultata pretrage može napraviti ogromnu razliku. Upravo tu dolazi SEO (Search Engine Optimization) u igru.

  Po čemu se izdvajamo od drugih u izradi web sajta?

  Želimo da vas upoznamo sa našim jedinstvenim pristupom izradi web sajtova. Mi nismo samo još jedna firma koja pravi sajtove – mi smo partneri koji se brinu o vašim potrebama i ciljevima. Evo kako se izdvajamo od drugih:

  Korisnička podrška

  Korisnička podrška kao prioritet. Vaš uspeh je i naš uspeh. Zato odgovaramo na sve vaše poruke istog dana. Želimo da znate da ste važni i da vam stojimo na raspolaganju svakog trenutka. Vaše pitanje je naša obaveza da se odmah reši.

  Brze izmene

  Vaše promene su naš prioritet. Razumemo da se zahtevi i potrebe menjaju. Zato smo tu da brzo reagujemo na svaku promenu koju želite na svom web sajtu. Bez obzira na to da li su u pitanju male izmene ili veća prilagođavanja, garantujemo da će sve biti završeno u roku od 24 sata.

  Visok kvalitet izrade web sajta

  Kvalitet bez kompromisa. Vaš web sajt je vaša vizit karta na internetu, i mi to shvatamo ozbiljno. Naš tim stručnjaka stvara sajtove visokog kvaliteta koji se ističu ne samo vizuelno, već i tehnički. Vaša prisutnost na internetu zaslužuje ništa manje od najboljeg.

  Gratis održavanje sajta

  Održavanje koje ide dalje. Naša podrška ne završava sa završetkom izrade. Nakon što vaš sajt bude online, mi ostajemo uz vas. Pružamo besplatno održavanje kako biste bili sigurni da vaš sajt uvek radi besprekorno i da ste pokriveni u slučaju problema.

  Unikatan dizajn

  Dizajn koji je samo vaš. Verujemo da svaka priča zaslužuje jedinstvenost. Zato dizajniramo sajtove koji se prilagođavaju vama i vašoj viziji. Vaš web sajt će biti odraz vas, vaše ličnosti i vaše misije.

  Pratite izradu web sajta u realnom vremenu

  Izrada web sajta se prati u realnom vremenu. Šaljemo Vam link na kojem ćete u svakom trenutku moći da pratite napredak i izradu Vašeg web sajta. Trudimo se da sve bude transparentno i da svi klijenti budu upoznati sa pristupom našeg rada.

  Mi nismo samo tim za izradu web sajtova. Mi smo vaši partneri u digitalnom svetu, spremni da vam pomognemo da ostvarite svoje ciljeve. Dopustite nam da pokažemo kako se briga, kvalitet i individualnost mogu spojiti kako bi vaš web sajt bio nešto više od običnog.

  Izrada web sajta cena​

  Izrada web sajta je investicija u digitalnu budućnost vašeg poslovanja. Cena izrade web sajta može varirati u zavisnosti od različitih faktora kao što su obim projekta, složenost dizajna, funkcionalnosti koje su potrebne, i dodatne usluge poput SEO optimizacije ili redovnog održavanja.

  Važno je razumeti da cena izrade web sajta nije fiksna i da se prilagođava potrebama i zahtevima svakog klijenta. Svaki web sajt je jedinstven, kao i budžeti klijenata. Naš pristup je da pažljivo saslušamo vaše ciljeve i zahteve, kako bismo Vam ponudili konkretan i prilagođen predlog sa odgovarajućim cenama.

  Izrada web sajta je ulaganje u vašu digitalnu prisutnost i može se smatrati dugoročnom investicijom koja će vam pomoći da privučete više klijenata, povećate prodaju i ostvarite bolje rezultate. Naš cilj je da vam pružimo vrednost za Vaš novac, pružajući vam kvalitetan web sajt koji će se istaći na internetu i podržati vaš rast.

  S obzirom na različite opcije i prilagodljive planove, pozivamo vas da nas kontaktirate kako bismo razgovarali o vašim potrebama i mogućnostima. Nakon što razumemo Vaše ciljeve, možemo vam pružiti preciznu procenu cene izrade web sajta koji će ispuniti vaša očekivanja i budžet. U nastavku možete videti okvirne cene za izradu web sajta.

  Cenovnik

  Basic

  cena već od

  €330 290
  • CMS sistem
  • do 5 stranica
  • galerija
  • kontakt forma
  • mapa lokacije
  • optimizacija sajta za sve uređaje

  Plus

  cena već od

  €590 490
  • CMS sistem
  • više od 5 stranica
  • galerija
  • kontakt forma
  • mapa lokacije
  • optimizacija sajta za sve uređaje
  • live FB chat
  • google analitika
  • basic SEO
  • višejezičan sajt

  Premium

  cena već od

  €1050 890
  • CMS sistem
  • više od 10 stranica
  • galerija
  • premium kontakt forma
  • mapa lokacije
  • optimizacija sajta za sve uređaje
  • live FB chat
  • google analitika
  • napredni SEO
  • višejezičan sajt
  • unikatan dizajn
  • integracija korpe
  • integracija plaćanja

  Način izrade web sajta

  Upoznavanje

  Popunjavanjem besplatne procene projekta, kontakt forme ili telefonskim razgovorom započinjemo sa prvom fazom upoznavanja.

  Sastanak

  Druga faza kreće razgovorom između vašeg i našeg tima o svim zahtevima ili problemima vezanih za projekat, kao i predlog rešenja svih zahteva od strane oba tima.

  Planiranje

  U ovoj fazi postavljamo i dajemo prioritet ciljevima, kreiramo raspored projekta i zatim identifikujemo moguće probleme, završavamo procenu rizika i dostavljamo rokove.

  Izvršavanje

  U ovoj kritičnoj fazi gde developeri završavaju projekat i gde je svaki pojedinačni detalj razmatran iz prethodne faze, gde će se do kraja dobiti probni proizvod odnosno Beta verzija.

  Testiranje

  Peta faza uključuje testiranje svakog detalja u Beta verziji, a zatim se priprema za objavljivanje konačne verzija proizvoda.

  Isporučivanje

  Možemo reći da je sve spremno, da završen projekat bude predstavljen korisnicima i dostava proizvoda klijentu.

  Izrada web sajtova i zašto su bitni?

  Vaša web stranica je najvažnija digitalna imovina vašeg preduzeća – ali zašto su web stranice toliko važne i koja je njihova svrha? Da biste kreirali web stranicu koja uspešno privlači, angažuje i oduševljava vaše posetioce, prvo morate odrediti njegov posao koji treba obaviti.

  Da li znate?

  Vaš web sajt je prvo mesto gde ljudi odlaze da bi saznali više o vašim proizvodima ili uslugama i pronašli informacije o vašem preduzeću. Iako su vam važne druge mrežne prisutnosti, poput profila na društvenim mrežama (instagramfacebook, linkedin), vaša web stranica je vaša matična baza na mreži. Takođe je i vaš digitalni predstavnik prodaje koji radi 24 sata dnevno sedam dana u nedelji radi promocije vaše ponude. Iz tih razloga vaša veb stranica je presudna ne samo za vaš marketing, već i za vaše poslovanje u celini.

  Razmislite o ovome

  Kada razmislite o svojoj web stranici bez obzira da li je još imate ili ne, prvo pitanje koje treba postaviti je, koji je posao vaše web stranice, možete da koristite okvir Poslovi za završetak, inače poznat kao Teorija poslova kako bi vam pomogli da to shvatite.

  Teorija posla (Clayton Christensen)

  Teoriju poslova razvio je Clayton Christensen iz poslovne škole na Harvardu i to je koristan način da sagledate potrebe kupaca fokusirajući se na njihove motivacije. Teorija poslova je ideja da ljudi u svom životu imaju poslove koje treba obaviti i da su za to angažovali najbolji proizvod ili uslugu. Razmislite o izreci „Ljudi ne kupuju bušilicu od četvrt inča već kupuju rupu od četvrt inča.“ Ovo je savršen primer teorije o poslu na delu.

  Primer

  Kada neko kupi bušilicu, angažuje je tu bušilicu kako bi napravio posao stvaranja rupe u zidu. Christensenova teorija napisana je sa mislima o proizvodima i uslugama, ali se može primeniti na veb stranice. Zapitajte se, kakav posao ljudi rade na vašoj veb stranici? Vaša web stranica će imati nekoliko različitih poslova, neki ljudi možda dolaze tamo da bi saznali više o vašim cenama, dok bi drugi možda želeli da razgovaraju sa vašim prodajnim timom. Bez obzira na to zašto ljudi dolaze na vašu veb stranicu, to im mora pomoći da lako i efikasno ostvare svoje ciljeve. Ako ne, rizikujete da ih zauvek izgubite!

  Da li znate?

  Da li znate da, 88% onlajn potrošača je manje verovatno da će se vratiti na našu web stranicu nakon lošeg iskustva. Važno je odrediti posao za koji je vaša veb stranica angažovana i izvršiti taj posao.

  Za kraj

  Imajte na umu da vaš posao na web stranici, treba da obavi onaj koji vaša publika utvrđuje, ne vi. Fokusiranje na iskustvo vaših posetilaca i gledanje vaše web stranice njihovim očima osiguraće da vaša web stranica izvršava posao za koji je dobila zadatak.

  Scroll to Top