Izrada mobilnih aplikacija iOS | Android

iOS uređaji

Aplikacija je prilagođena iOS uređajima, svih iPhone modela.

Android uređaji

Testiramo i prilagođavamo proizvod svim android uređajima.

UI/UX dizajn

Pravimo vizuelno privlačnu aplikaciju koja je user frendly i fokusirana na korisničko iskustvo.

CMS sistem

Gradimo pozadinu aplikacije po Vašoj želji, ispunjavamo Vaše zahteve i potrebe.

sportymate aplikacija rezervacije

Profesionalna izrada mobilnih aplikacija za različite platforme

Dobrodošli na našu web stranicu posvećenu izradi mobilnih aplikacija. U današnjem digitalnom dobu, mobilne aplikacije su postale neizostavan deo našeg svakodnevnog života. Bez obzira da li ste preduzetnik koji želi da unapredi svoje poslovanje ili pojedinac sa jedinstvenom idejom, mi vam možemo pomoći da pretvorite svoju viziju u funkcionalnu i intuitivnu mobilnu aplikaciju.

Individualni pristup i analiza za svaki projekat

Naš tim stručnjaka za izradu mobilnih aplikacija ima bogato iskustvo u kreiranju rešenja za različite platforme, uključujući iOS i Android. Svesni smo da svaka aplikacija ima svoje specifične zahteve i ciljeve, stoga pristupamo svakom projektu individualno kako bismo ispunili vaše potrebe i očekivanja.

Strategija, dizajn i razvoj za vrhunsko korisničko iskustvo

Proces izrade mobilnih aplikacija počinje sa detaljnom analizom vaše ideje. Naši stručnjaci će raditi sa vama kako bi razumeli vašu ciljnu grupu, konkurenciju i specifične funkcionalnosti koje želite da uključite u aplikaciju. Na osnovu prikupljenih informacija, razvijamo strategiju koja će vam pomoći da postignete uspeh na tržištu mobilnih aplikacija.
Nakon što smo definisali strategiju, naš tim kreativnih dizajnera će se posvetiti stvaranju vizuelno privlačnog korisničkog interfejsa. Verujemo da dobar dizajn igra ključnu ulogu u korisničkom iskustvu, stoga se trudimo da svaka aplikacija bude estetski privlačna, ali istovremeno i intuitivna za korisnike.

Kvalitetan razvoj i podrška

Kada je u pitanju razvoj mobilnih aplikacija, koristimo najnovije tehnologije i alate kako bismo osigurali visok kvalitet i performanse. Naš tim programera ima bogato iskustvo u različitim programskim jezicima i platformama, što nam omogućava da kreiramo aplikacije koje su brze, pouzdane i skalabilne. Nakon završetka razvoja, vršimo detaljna testiranja kako bismo otkrili i ispravili eventualne greške i osigurali da vaša aplikacija radi besprekorno. Takođe pružamo podršku nakon puštanja aplikacije u rad, kako bismo osigurali da sve funkcionalnosti rade kako treba i da se korisnici osećaju zadovoljno korišćenjem vaše aplikacije.

Partnerstvo za uspeh

Vaša ideja zaslužuje da bude realizovana, a mi smo ovde da vam pomognemo da je pretvorite u stvarnost. Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o vašoj ideji za izradu mobilne aplikacije. Naš tim stručnjaka će biti srećan da vam pruži sve informacije i da vam ponudi najbolje rešenje za vaše poslovne potrebe.

Izaberite nas i ostvarite
inovativno digitalno rešenje

Izaberite nas za izradu mobilnih aplikacija i zajedno ćemo stvoriti inovativno digitalno rešenje koje će ostaviti trajan utisak na korisnike. Vaša vizija zaslužuje da bude realizovana, a mi smo tu da je pretvorimo u mobilnu aplikaciju koja će transformisati vaše poslovanje ili doneti novu vrednost vašim korisnicima. Kontaktirajte nas danas i krenimo na put ka uspehu!

Povećajte posećenost i prodaju preko web sajta

U današnjem digitalnom dobu, prisustvo na internetu je od suštinskog značaja za uspeh poslovanja. Bez obzira na veličinu vaše firme ili industriju u kojoj poslujete, postojanje na vrhu rezultata pretrage može napraviti ogromnu razliku. Upravo tu dolazi SEO (Search Engine Optimization) u igru.

Kada je mom biznisu potrebna mobilna aplikacija?

Izrada mobilnih aplikacija je jako bitna, mnogi vlasnici biznisa i trgovci se pitaju da li i kada bi njihova organizacija imala koristi od mobilne aplikacije? Iz razloga što takav proces zahteva vreme i budžet za kreiranje aplikacije. Zar aplikacija ne bi bila kul? Da, verovatno bi, ali da li je ROI (povrat investicije) vredan toga, to je zaista dobro pitanje?

Kada je mobilna aplikacija potrebna i pored web sajta?

Dakle, ako razmišljate o iOS ili android aplikaciji, prvo pitanje koje sebi treba da postavite je jednostavno, da li imam web sajt? Ako je taj odgovor da, onda nastavite da razmatrate aplikaciju, ako je pitanje ne, onda prestanite da razmatrate aplikaciju i napravite web sajt visokog kvaliteta, prilagođenu mobilnim uređajima sa odličnim odazivom.

Zašto je bitan web sajt?

U suštini svakoj organizaciji je potrebna web sajt kojoj se može pristupiti sa bilo kog uređaja bez potrebe za preuzimanjem aplikacije. Omogućava vašoj publici da sazna više o vama i vašoj priči i vašoj misiji da bude izložen vašem proizvodu ili uslugama, omogućava ljudima da vas kontaktiraju, a vaša publika jednostavno očekuje da imate web sajt, vaša organizacija mora biti u mogućnosti da se brzo pronađe na mreži, ali dok je mobilni prijateljski web sajt apsolutna potreba za moderna preduzeća, mobilna aplikacija može da stvori jedinstvene mogućnosti da dopre do vaših klijenata.

Potencijalna publika za mobilne aplikacije

Znamo da korisnici svih uzrasta provode više vremena na mobilnim telefonima i prema MindSea korisnici mobilnih uređaja provode 87% vremena u aplikacijama koje može učiniti aplikaciju odličnim izlazom za dopiranje do vaše publike.

Zašto vaša mobilna aplikacija mora da bude vredna preuzimanja?

Vaša aplikacija mora biti vredna preuzimanja i to je ključ! Preduzeće koje obično mora da pruži jedinstveno iskustvo koje se ne može naći na vašem web sajtu, pa ako se smatrate aplikacijom koja samo govori korisnicima o vašoj organizaciji i deli članke na blogu koji se zaista ne razlikuju od vašeg web sajta koji verovatno neće biti veoma uspešna, osim ako proizvodite ogromnu količinu sadržaja i imate veoma lojalne pratioce Vaša aplikacija bi obično trebalo da omogući korisnicima da urade nešto što vaš web sajt ne nudi, kao što su skeniranje priznanica i zarada poena ili pružanje doživljaja proširene stvarnosti koje im omogućava interakciju sa vašim proizvodom ili igranje igrice itd.

Prednost push obaveštenja za biznise

Jedna od prednosti za biznise koja koriste mobilne aplikacije je uspostavljanje direktne veze sa kupcima, posebno putem push obaveštenja i kupovine putem mobilnih uređaja. Push obaveštenja su direktna linija do vaše publike, tako da postoje brojni načini da ovo iskoristite, a najočigledniji je da jednostavno kažete svojim najlojalnijim kupcima o rasprodajama i popustima koji bi ih mogli zanimati. Push obaveštenja se mogu koristiti za najavu predstojećih događaja da bi klijenti znali o promeni sati ili ih upozorili na ograničene vremenske ponude. Kompanije koje ne žele da prodaju preko svoje aplikacije i dalje mogu da iskoriste prednosti koje pružaju aplikacije za direktnu vezu.

Prednost za interno korišćenje aplikacije

Mnoge kompanije koriste interne aplikacije za komunikaciju sa svojim osobljem i olakšavanje rada na daljinu, kompanije sa osobljem koje rade na daljinu ili na gradilištima kao što su građevinarstvo ili inženjering često koriste interne aplikacije za efikasnu komunikaciju između gradilišta i kancelarije ili slanje tehničkih podataka u bazu podataka. Vozni park može se bezbedno pratiti pomoću aplikacije bez potrebe da zaposleni šalju poruke dok se trenutno voze. Ranije smo napravili aplikacije poput ovih za klijente i one postaju zaista vredne za njihov tim i njihove klijente.

Podigli smo web sajtove
širom sveta

Za nas ne postoje granice. Radimo sajtove po celom svetu.

250+

Preko 250 uspešno završenih projekata.

90% +

Postižemo ocenu Google indeksiranja sa 90% + optimizacijom sajta.

1.5M+

Preko 1.5 miliona poseta mesečno na web sajtovima koje smo radili.

20+

Naš tim čini preko 20 iskusnih dizajnera i programera.

Krojimo mobilne aplikacije po Vašoj želji

Izrađujemo mobilne aplikacije korišćenjem najnovijih tehnologija i alata. Pretvaramo ideje u realnost.

sportymate analitika izrada mobilnih aplikacija
izrada mobilnih aplikacija pregled kategorije

Mobilne aplikacije mogu biti korisnije od web sajta

Druge kompanije koriste aplikacije kao priliku da pokažu svoj brend, tako da aplikacije mogu zauzeti ceo ekran i stvoriti zaista dobro iskustvo za klijenta i to je možda malo više imerzivno, može se više oslanjati na animaciju i stilizovanu ikonu aplikacije itd. Tako da svakako postoje prednosti i nedostaci u tome.

Tri znaka da za vaš biznis treba uzeti u razmatranje mobilnu aplikaciju

Da li treba da napravite aplikaciju to je veliko pitanje? Ako vaša organizacija želi da ponudi veoma jedinstveno prilagođeno iskustvo koje se ne može ponuditi na web sajtu, aplikacija je verovatno dobra ideja. Ako želite direktniji način interakcije sa svojim lojalnim klijentima, aplikacija je verovatno dobra ideja. Ako imate zaista mnogo i veoma lojalnih pratilaca i nudite veliku količinu redovnog novog sadržaja, aplikacija je verovatno dobra ideja, pa ako ste zainteresovani za novu mobilnu aplikaciju slobodno nam se obratite, imamo pun tim programera za aplikacije, to radimo stalno i voleli bismo da vam pomognemo!

Kako se izrađuje mobilna aplikacija?

Slušamo Vaše potrebe i zahteve, analiziramo i dajemo sugestije i predloge kako da na najbolji način odradimo svaki projekat. Ključ našeg uspeha je u Vašem uspehu!

Upoznavanje

Popunjavanjem besplatne procene projekta, kontakt forme ili telefonskim razgovorom započinjemo sa prvom fazom upoznavanja.

Sastanak

Druga faza kreće razgovorom između vašeg i našeg tima o svim zahtevima ili problemima vezanih za projekat, kao i predlog rešenja svih zahteva od strane oba tima.

Planiranje

U ovoj fazi postavljamo i dajemo prioritet ciljevima, kreiramo raspored projekta i zatim identifikujemo moguće probleme, završavamo procenu rizika i dostavljamo rokove.

Izvršavanje

U ovoj kritičnoj fazi gde developeri završavaju projekat i gde je svaki pojedinačni detalj razmatran iz prethodne faze, gde će se do kraja dobiti probni proizvod odnosno Beta verzija.

Testiranje

Peta faza uključuje testiranje svakog detalja u Beta verziji, a zatim se priprema za objavljivanje konačne verzija proizvoda.

Isporučivanje

Možemo reći da je sve spremno, da završen projekat bude predstavljen korisnicima i dostava proizvoda klijentu.

Dostupna na svim uređajima

Aplikacije su dostupne i prilagođene uređajima svih dimenzija. Pre puštanja u rad, vršimo QA testiranje kako bismo postigli maksimalne rezultate i zadovljstvo klijenata.

Scroll to Top