Vrlo često pitanje je zašto je veb stranica potrebna za vaše poslovanje?

Zašto vam je potrebna veb stranica?

Evo 10 razloga za početak

 

1. Povećava poslovnu vrednost.
2. Pomaže u postizanju poslovnih ciljeva.
3. Vaša veb stranica radi non-stop bez nadzora.
4. Jednostavan način komunikacije sa vašim kupcima.
5. Povoljan marketing i velika korist.
6. Svaka tema ili hobi može imati veb stranicu.
7. Pobedite konkurenciju.
8. Vaša veb stranica daje vašem poslovanju krila.
9. Poslujete na svoj način.
10. Možete se izdvojiti od konkurencije.

 

Šta mi činimo da veb stranice budu viskog kvaliteta?

7 koraka (faza) koje činimo kako bismo bili sigurni da naši klijenti imaju visokokvalitetnu veb stranicu.
Veb stranica, možda razmišljate o tome da napravite prvu ili vam možda treba samo nova bolja, u svakom slučaju biste trebali znati bar neke od osnova o veb dizajnu.

Za početak

Možemo da se složimo da je veb stranica srž vaših marketinških aktivnosti na mreži ako pogledate sve marketinške kanale i tehnike ono što oni zapravo rade je dovođenje posetilaca na vašu veb stranicu, a glavna svrha veb stranice je pretvaranje posetilaca u kupce.

 

Problem

U marketinškom smislu ovo se naziva konverzacijom, zbog loših veb stranica ćete u osnovi protraćiti novac na druge marketinške metode, jer vam ne treba više posetilaca ako ih ne možete pretvoriti u kupce. Dakle, što je bolja vaša veb stranica, to se više posetilaca pretvara u vaše kupce i zapravo nije važno šta prodajete od proizvoda na mreži, pružate li lokalne usluge ili gradite kuće.

Ono što se dešava

Mnogi ljudi u industriji nazivaju se veb dizajnerima, ali oni su zaista gomila štrebera sa osnovnim znanjem o kodiranju. Naravno, bez mnogo planiranja, oni će prilično brzo stvoriti veb stranicu za vas, sa puno informacija, fotografija, kontakt formom, ali pitanje je da li je način da posetioce pretvorite u svoje kupce to što treba da uradite, a odgovor je jednostavan , NE!

Ono što treba da uradite je da potražite nekoga ko će se ozbiljno baviti veb dizajnom, tu mi ulazimo u priču, ovo je način na koji izrađujemo veb stranice prateći ovaj sedmofazni proces veb dizajna.

 

Faze:

Prva faza, analiza. Prvi korak je uvek prikupljanje informacija, identifikovanje stvari poput svrhe veb stranice, ciljeva i ciljne publike.

Faza broj dva, planiranje. Plan uključuje definiciju ove strukture mape sajta i tehnologije koje ćemo koristiti.

Treća faza, dizajn. Ne samo da se u ovoj fazi fokusiramo na žičane modele u vizuelnom stilu, već i na upotrebljivost korisničkog interfejsa za najbolje moguće korisničko iskustvo.

Faza broj četiri, sadržaj. Veoma važan deo procesa je odabir pravog teksta, fotografija ili video zapisa koji su optimizovani ne samo za vaše posetioce već i za optimizaciju pretraživača.

Faza broj pet, razvoj. Ovde zapravo kreiramo veb stranicu koristeći jezik za označavanje hiperteksta i kaskadne tabele stilova uz pomoć baza podataka i drugih tehnologija, a po potrebi i naše veb stranice mogu biti dostupne mobilnim
uređajima.

Faza šesta, ispitivanje. Testiramo svu tehničku budućnost, poput kompatibilnosti koda i skripti sa glavnim pregledačem, ali se takođe pitamo da li veb stranica zaista ispunjava svoju svrhu.

Faza broj sedam, raspoređivanje. Nakon što pokrenemo veb stranicu, naš posao još uvek nije gotov, uvek nadgledamo šta se dešava nakon početka, omogućavajući nam da otklonimo sve moguće nedostatke, a ako želite, takođe možemo da upravljamo budućim održavanjem i ažuriranjima za vašu veb stranicu.

Veb dizajn je vrlo složen proces, ali verujemo da tako treba raditi veb stranicu i naši kupci se slažu i ako delite našu strast prema visokokvalitetnim veb stranicama, kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći u onome što radimo najbolje!

Podeli:

Šta je digitalni marketing?

Digitalni marketing   Šta je digitalni marketing, šta je online marketing i koja je razlika između digitalnog i online marketinga? Pojam digitalni marketing odnosi se na korišćenje elektronskih kanala, uređaja i platformi za izgradnju ili promociju vašeg brenda. Nije bitno da li je Internet uključen sve dok je tehnologija u

Šta je logo? (Logotip)

Logo? Šta je logo? (logotip) Ako ste pogledali na vikipediji, reći će vam definiciju, nešto približno logotipu, simbol, znak ili amblem, pa je to definicija logotipa. Moramo o tome da razgovaramo malo više od toga. Ako bismo se vratili u prošlost, videli bismo svoje pretke koristeći simbole.   Zašto je

Zašto je video važan za vaše poslovanje?

Zašto je video važan za vaše poslovanje?   Evo par razloga! Prvi Video povećava konverziju u proseku do 80%, pa ako imate video na početnoj stranici koji objašnjava vaš proizvod ili prikazuje nekoga ko voli vaš proizvod ili uslugu, veća je verovatnoća da ćete 80% prodati taj proizvod ili uslugu

Trendovi u štampi

Novi trendovi u štampu   Ako razmatramo trendove pakovanja koji utiču na tok priprema za štampu, voleo bih da se setite poslednjeg puta kada ste posetili supermarket. Vaša poslednja subotnja, jutarnja šetnja lokalnim supermarketom, siguran sam da vas je u nekom trenutku zavelo pakovanje, da ste želeli da kupite proizvod

Scroll to Top