4 najvažnije stranice koje bi svaka veb stranica trebalo da ima

4 najvažnije stranice koje bi svaka veb stranica trebalo da ima

Sada kada ste postavili svoju veb stranici, želim da vam pokažem četiri najvažnije stranice koje treba da imate na svojoj
veb stranici kako biste privukli posetioce koje želite.

Vaša veb stranica je odlično mesto za predstavljanje vaše kompanije ili vašeg preduzeća, kao i predstavljanje i stavljanje najboljeg koraka za njih. Pa, pogledajmo četiri najvažnije stranice i zašto ih želite na svojoj veb stranici.

Dakle, prva stvar je da ćete želeti da imate početnu stranicu i ovo je zaista sjajan način da predstavite čime se bavi vaše preduzeće, a zatim im želite pružiti stranicu o nama, mnogo puta kada ljudi žele da znaju kojim poslom, kakvom vrstom posla i sa kojom kompanijom žele da posluju potrebna vam je stranica o nama. Zatim im pokažite svoje kontakt podatke i želećete da imate sjajnu stranicu za kontakt da biste prikazali vaše podatke, a zatim konačno i blog.

 

Za početak

Ovo je zbirka postova na blogu ili tema relevantnih za vaše poslovanje. Imati blog na vašoj veb stranici zaista pomaže da se vaša stručnost podigne na potencijalne posetioce ili kupce. Dakle, sa početnom stranicom glavna stvar koju želite da uradite je da želite da pokažete šta vaše preduzeće radi. Ne ostavljajte ih da pogađaju šta je to. Takođe ćete želeti da precizno odredite kome služite.
Ovo će pomoći vama i njima, uštedećete više vremena ako ne odgovaraju vašem poslovanju. Na početnoj stranici možete im takođe pokazati kako možete da pomognete, kako će im vaše preduzeće ili vaša veb stranica pomoći da urade ono što trebaju?

Bitna stvar

I konačno, imajte jasan poziv na akciju šta je to što treba sledeće da urade sada kada su videli vašu stranicu. Da bismo vam pokazali o čemu pričam, pogledajmo neke veb stranice koje smo radili.
Ovo je jedna od naših veb stranica koju smo uradili, ovo je njihova početna stranica i pokazuje vam tačno šta kompanija radi, ko će, šta će raditi, i ovde je jasan poziv na akciju ako im zatreba više informacija koje mogu ako skrolujemo nadole pogledajte, šta se tačno može uraditi sa opcijama lion freight systems sajta, sve budućnosti i pogodnosti, a korisnik će dobiti malo priče, a priča takođe može biti o stranici, o nama i to ću vam pokazati sledeće.

Početna stranica

Dakle, to je sjajan primer početne stranice, sledeća stranica koju želimo da pogledamo je o stranici, kada neko ode na svoju početnu stranicu, onda obično pređe na stranicu o nama, jer ih zanima šta je kompanija koja radi i spremate se da poslujete sa njom?

Ko ste vi, koja je istorija vaše kompanije i po čemu se razlikujete od konkurencije ili kako ćete moći da pomognete posetiocu na zajedničkom putovanju onim što od vas treba?

Ovo je sjajna stranica o nama, našeg kliejenta pod nazivom wolf freight i ovo nam samo govori malo priče o tome šta radite, zašto je važno, zašto će to postaviti, ko stoji iza toga i vrednosti koje kompanija ima i onda je na dnu sjajan poziv na akciju.

Kontakt

Sledeća važna stranica je da želite da imate kontakt stranicu, ovo će pružiti sve informacije koje su im potrebne da stupe u kontakt sa vama, a neke informacije mogu biti različite u zavisnosti od toga da li ste lokalno preduzeće ili ako ste nacionalno preduzeće. Definitivno želite obrazac za kontakt, kao i njihov broj telefona i e-poštu, drugi će koristiti obrazac za kontakt da bi sprečili neželjenu poštu.

Lokacija

Ovo je odlično mesto za ponovno postavljanje profila vaših društvenih mreža, kao i fizičku adresu, što je više ako je lokalno ili ako vam treba ista stvar sa brojem telefona ako imate posla sa potencijalnim kupcima ili klijentima putem telefonskog broja, pobrinite se da to imate ovde i onda razmislite i o tome da ovde stavite mapu, pa im olakšajte da vas pronađu ako treba da se odvezu do vaše lokacije.

 

Blog vesti

Na kraju, želite da imate stranicu o blogu i ovo je jednostavna kolekcija svih postova na blogu koji odgovaraju vašem poslovanju. Objava na blogu biće specifična za oblast, tako da možete pokazati svoju stručnost u poslu. Objava na blogu takođe može biti sjajna za vas.

Zavetnici, ovo je njihov blog odeljak i ovo su sve relevantne informacije i teme o kojima pišu na veb stranici. Možete da vidite kada kliknete na bilo koju od njih, to pokazuje jasan poziv na akciju pozivajući ih da se pretplate na njihou stranicu.
Tako dobro i zaista predstavlja teme o kojima oni znaju u njiovoj oblasti. Zato odvojite malo vremena da postavite svoje četiri važne stranice na svojoj veb stranici kako biste već danas počeli da privlačite prave posetioce na vašu veb stranicu.

Podeli:

Šta je digitalni marketing?

Digitalni marketing   Šta je digitalni marketing, šta je online marketing i koja je razlika između digitalnog i online marketinga? Pojam digitalni marketing odnosi se na korišćenje elektronskih kanala, uređaja i platformi za izgradnju ili promociju vašeg brenda. Nije bitno da li je Internet uključen sve dok je tehnologija u

Šta je logo? (Logotip)

Logo? Šta je logo? (logotip) Ako ste pogledali na vikipediji, reći će vam definiciju, nešto približno logotipu, simbol, znak ili amblem, pa je to definicija logotipa. Moramo o tome da razgovaramo malo više od toga. Ako bismo se vratili u prošlost, videli bismo svoje pretke koristeći simbole.   Zašto je

Zašto je video važan za vaše poslovanje?

Zašto je video važan za vaše poslovanje?   Evo par razloga! Prvi Video povećava konverziju u proseku do 80%, pa ako imate video na početnoj stranici koji objašnjava vaš proizvod ili prikazuje nekoga ko voli vaš proizvod ili uslugu, veća je verovatnoća da ćete 80% prodati taj proizvod ili uslugu

Trendovi u štampi

Novi trendovi u štampu   Ako razmatramo trendove pakovanja koji utiču na tok priprema za štampu, voleo bih da se setite poslednjeg puta kada ste posetili supermarket. Vaša poslednja subotnja, jutarnja šetnja lokalnim supermarketom, siguran sam da vas je u nekom trenutku zavelo pakovanje, da ste želeli da kupite proizvod

Scroll to Top