Zašto biste koristili Instagram za rast vašeg brenda ili posla?

Zašto baš instagram?

Pa, činjenica da Instagram ima preko 300 miliona aktivnih korisnika dnevno je ogromna poenta za početak. Instagram ima ogroman potencijal za trgovce, ali i potencijal. Instagram leži više u ponašanju korisnika nego u samim brojevima.
Instagram je ljubav prema povezivanju sa brendovima. Istraživanja pokazuju brojne prednosti a na ovoj društvenoj
mreži.

Instagram statistika

Instagram brendovi uživaju u redovnom angažmanu sa 4% svojih ukupnih folovera na mrežama kao što su Facebook i Tvitter angažman je manji od 0,1%. Istraživanja pokazuju da je preko 70% korisnika Instagrama tražilo brend ili posao na platformi. 62% korisnika prati brend ili posao na Instagramu, samo 36% prodavaca koristi Instagram u poređenju sa 93% prodavača koji koriste Facebook, krenite na instagram odmah i započnite građenje brenda pre svih ostalih.

Jako bitna stvar

Dokazano je da društveni mediji utiču na odluke o kupovini i ako pronađete pravu kombinaciju sadržaja, vaša publika će ga kupiti od vas bez potrebe za ludim korakom prodaje. Ovo je san marketing tima! I dalje treba da vas ubedim? Brojevi i istraživanja o svemu zvuče sjajno, ali koji su marketinški stručnjaci glavni ljudi koji koriste Instagram za podsticanje prodaje u svom poslu, zapravo rekli o platformi.

Komentari

Evo šta trgovci brendova poput Birchbok i Ben & Jerri\’s imaju da kažu o platformi.
„Od kada je pokrenut, Instagram nam je pružio neverovatnu platformu za povezivanje sa našim obožavaocima i vizuelno prepričavanje naše priče.“ – Menadžer za digitalni marketing Ben-a i Jerri-a.

Instagram je bio neverovatno efikasan pokretač angažovanja među našim trenutnim kupcima.“ – To je bilo iz režije socijalnog marketinga i strategije sadržaja u Birchbok-u.

Dakle

Sada možete videti, znate da je savršeno za brendove i preduzeća da se pridruže Instagramu kako bi promovisali svoje proizvode i usluge. Kontaktirajte nas danas, započnimo i unapredimo vaš Instagram profil za vaše poslovanje.

Podeli:

Šta je digitalni marketing?

Digitalni marketing   Šta je digitalni marketing, šta je online marketing i koja je razlika između digitalnog i online marketinga? Pojam digitalni marketing odnosi se na korišćenje elektronskih kanala, uređaja i platformi za izgradnju ili promociju vašeg brenda. Nije bitno da li je Internet uključen sve dok je tehnologija u

Šta je logo? (Logotip)

Logo? Šta je logo? (logotip) Ako ste pogledali na vikipediji, reći će vam definiciju, nešto približno logotipu, simbol, znak ili amblem, pa je to definicija logotipa. Moramo o tome da razgovaramo malo više od toga. Ako bismo se vratili u prošlost, videli bismo svoje pretke koristeći simbole.   Zašto je

Zašto je video važan za vaše poslovanje?

Zašto je video važan za vaše poslovanje?   Evo par razloga! Prvi Video povećava konverziju u proseku do 80%, pa ako imate video na početnoj stranici koji objašnjava vaš proizvod ili prikazuje nekoga ko voli vaš proizvod ili uslugu, veća je verovatnoća da ćete 80% prodati taj proizvod ili uslugu

Trendovi u štampi

Novi trendovi u štampu   Ako razmatramo trendove pakovanja koji utiču na tok priprema za štampu, voleo bih da se setite poslednjeg puta kada ste posetili supermarket. Vaša poslednja subotnja, jutarnja šetnja lokalnim supermarketom, siguran sam da vas je u nekom trenutku zavelo pakovanje, da ste želeli da kupite proizvod

Scroll to Top